Nyers Vegán Süti Nap
egészségtudatos vendéglátóknak
Register

Rólunk

Azon dolgozunk, hogy az egészséges nyers vegán termékek minél több emberhez eljussanak.

Olyan kávézókat, éttermeket és catering cégeket szolgálunk ki, akik egészséges desszert alternatívát szeretnének nyújtani vendégeiknek anélkül, hogy ehhez új és költséges technológiát alkalmaznának.

A kézműves desszertkészítést és az állandó minőséget biztosító fejlett technológiát ötvözzük, az életteli nyers vegán termékeket rejtő Lavita márkanév alatt.

KAPCSOLAT

Menedzsment

Juhász János

Tulajdonos / ügyvezető igazgató

Donec sed odio dui. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas faucibus mollis interdum. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper.

LInkedIn

Matthias Hilse

Tulajdonos

Matthias is an award-winning Creative Director and has worked for multiple international advertising agencies including D’Arcy, Bates141 and Lowe GGK. He founded his own communication agency in 1999, working for clients in Europe, the United States and Australia. After working with János as a client for almost a decade he co-founded Raw Foods Kft in 2017. He's involved in strategic and marketing issues.

LinkedIn

Fejlesztési csapartunk

Lénárt Gitta

Nyersétel szakértő és táplálkozási tanácsadó

A nyersevő vegán életmód talán legismertebb hazai képviselője. Több nagy sikerű könyvet írt a témában, és aktív közösségi szervező szerepet játszik. 

1993 óta vegetáriánus, majd 2007-ben áttért a nyers vegán táplálkozásra, elsősorban egészségügyi okok miatt. Az életmódváltás arra ösztönözte, hogy gyorsan bővülő ismereteit és tapasztalatait megossza másokkal is. 2008-tól vezeti az internetes naplóját, és aktív közéleti szervező szerepet vállal, összejöveteleket szervez. 2010-től évente jelennek meg könyvei, és tanfolyamokat is tart a nyersevő életmód népszerűsítésére. 2011-től rendszeres előadó az évente megrendezésre kerülő Vegetáriánus Fesztiválon, és főszervezője a szintén évente tartott Zöldturmix Fesztiválnak. Ugyanebben az évben két társával elindította a Nyersétel Akadémiát, amely hivatalos keretet nyújt az előadások, tanfolyamok és összejövetelek szervezéséhez.

Weboldal