Azon dolgozunk, hogy az egészséges nyers vegán termékek minél több emberhez eljussanak.

Raw Foods csapat

Mindig is szerettünk volna azzal foglalkozni, amiben hiszünk, amihez értünk és amit szeretünk. Az egészséges életmód és környezetvédelem iránti elköteleződésünk, valamint desszertek iránti rajongásunk tulajdonképpen kijelölték szakmai utunkat. 

2017-ben solymári központtal alapítottuk meg vállalkozásunkat, a Raw Foods Kft.-t. Nyers vegán desszertkészítéssel kezdtünk el foglalkozni, egyrészt a már fent említett személyes indíttatásból. Másrészt pedig azt láttuk, hogy bár a piaci igény megvan az egészséges desszertek iránt, nehezen lehet minőségi és finom termékekhez hozzájutni.

Lavita márkanév alatt készült süteményeink modern technológiával előállított desszertek. Termékeink glutén-, tej-, tojás-, adalékanyag-, tartósítószer-, és finomított cukor hozzáadása nélkül készülnek. Elkészítésüket követően gyorsfagyasztjuk őket, így a Raw Foods Kft. Magyarország legnagyobb vállalkozása, mely fagyasztott, nyers vegán édességeket készít. Jelenleg Magyarországon és Ausztriában több mint 150 olyan partnerünk van, akik követve a gasztronómia trendeket és vendégeik igényeit, Lavita desszerteket is kínálnak.

Szeretnénk, ha partnereink segítségével bárki, aki egészségtudatos, nyitott az újdonságokra vagy esetleg ételérzékenységgel él,  könnyen és egyszerűen hozzájuthatna az egészséges desszert alternatívákhoz.

PARTNEREK

Büszkék vagyunk partnereinkre. A teljesség igénye nélkül:
vállalható vállalkozás pecsét

VÁLLALHATÓ VÁLLALKOZÁS

A Lavita desszertek gyártójaként a Raw Foods Kft. megszerezte a Vállalható Vállalkozás címet. A Vállalható Vállalkozás koncepcióját a Bridge Budapest, a CEU Business School és a Transparency International Hungary alkották meg. Céljuk, hogy a cégeknek megadják az önellenőrzés lehetőségét az átláthatóság, megbízhatóság és tudatos üzleti környezet területén. Mi nem csupán kitűnő termékeket szeretnénk gyártani, hanem a tudatos üzleti környezet részei is szeretnénk lenni.