sajtóközlemény

Új ízekkel bővült a Lavita desszertválasztéka!

2018-09-11


Két teljesen új vegán tortával és a régi-új brownie-val bővült kézműves Lavita desszertpalettánk.

A vegán áfonyás sajttorta egy könnyed, gyümölcsös desszert, melyben a kókusztej és a datolya édes íze valamint az erdei áfonya kitűnően egészítik ki egymást. Másik újdonságunk, a vegán cappuccino torta nem csupán a kávéimádók kedvence lesz! Desszertünk izgalmas ízvilága a columbiai arabica kávéból készített cold brew kávékülönlegességnek köszönhető. A torta selymességét a kesudió, édes ízét pedig az aszalt datolya adja. A két új torta mellett egy régi kedvenc is helyet kapott, a megújult Vegán narancsos brownie. Közkedvelt süteményünket továbbfejlesztettük, így a már eddig is népszerű desszertünk még lágyabb és puhább lett. Reméljük, hogy kézműves desszertcsaládunk legújabb tagjai is olyan kedveltek lesznek, mint eddigi termékeink!

Budapesten és közvetlen közelében valamint a Balatonnál már több, mint 50 helyen találhatóak meg a Lavita desszertek.További információk a Lavita termékekről a www.rawfoods.hu/termekek oldalon érhetőek el.

Raw Foods Kft.
A Raw Foods Kft. azon dolgozik, hogy az egészséges, nyers, tápanyagokban gazdag desszertek minél több emberhez eljussanak.

Kapcsolat

Juhász János
Raw Foods Kft.
info@rawfoods.hu
+36 30 782 92 77